Bruiloft

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een fotograaf? Bekijk dan eens de bruiloften die ik al heb vastgelegd. Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek en ontdek of ik degene ben die jullie zoeken. Ik zal mijn best doen om de foto’s zo te maken zoals jullie dat graag willen. Niet alleen de mooie plaatjes tijdens de fotoshoot, maar ook de details en gasten om je heen. Krijg na je bruiloft een compleet beeld en gevoel van je bruiloft.

Bruiloft

Christine en Freddy
07-07-17, Borne

Deze bruiloft was anders dan anders. Ik was super enthousiast toen ik werd gevraagd, gewoon om dit eens mee te maken. Een Joodse bruiloft..

Wat moest ik me daarvan voorstellen? Geen idee, maar juist heel nieuwsgierig! Ik mocht de hele dag aanwezig zijn, van de ontmoeting tot het feestje. Eerst naar Almelo bij het bruidspaar thuis. Daarna naar Oud Borne voor de foto’s, voor mij een heel bekend en fijne plek. Beetje als thuiskomen.
De ceremonie was bij het tuinrestaurant van Boomkamp.

Het was een prachtige dag, met mooie mensen, een bijzondere ceremonie, alles kwam samen! Bedankt dat ik erbij mocht zijn.

 

Bruiloft Stephanie en Elco

13-05-17, Enschede de jaargetijden

Weer zo’n ontzettend geluk met deze dag! Een fijn bruidspaar en heerlijk weer, een bijzondere dag. Het begon bij het bruidspaar thuis, de ontmoeting mocht ik vastleggen. De familie en aanstaande echtgenoot zenuwachtig beneden en boven een nerveuze bruid. Ik houdt van dit moment, de eerste blikken.
Daarna naar de locatie voor de fotoshoot. Teveel keus met teveel mooie plekken. Ook was er nog een speciale dag in het park voor de landmacht. Dus toch maar geregeld dat we met een tank op de foto mochten!

Bruiloft

29-04-17, Winterswijk Strandlogde

De eerste bruiloft van 2017. Het was een fantastische dag, hier een korte impressie..

Bruiloft Danielle & Rik

16-09-16, Enschede

Dit was mijn allereerste bruiloft, super spannend. Echter toen ik er was ging ik in een werkmodus en viel de spanning van mij af. Wat een avontuur en ontzettend leuk om een bruiloft te mogen vastleggen. Zeker omdat dit zo kort op mijn eigen bruiloft was, beleef je het opnieuw. We gingen voor de fotoshoot het park in, waar ik vaker foto’s maak. Dit was erg makkelijk, omdat ik hier goed de weg ken. Vervolgens de familieportretten gemaakt en gauw naar het gemeentehuis van Enschede voor de ceremonie.
Wat een feest en fijne mensen op deze bijzonder dag. En het resultaat mag er wezen…

Bruiloft Elisabeth & Anastasios

29-10-16, kerk in Enschede Zuid

Mijn tweede bruiloft was een Syrisch Orthodoxe bruiloft, dat is toch een beetje anders. Een leuke en volle dag, waar ik overal bij mocht zijn. Vroeg opstaan en daar waren alle dames in de make-up. Daarna naar het ouderlijk huis van Elisabeth om de jurk aan te trekken. De locatie voor de fotoshoot was bij Twickel Delden bij het Kasteel. Ook gingen we de tuinen in, een verborgen plekje maar ‘o zo mooi’. Het was even spelen met de juiste belichting, omdat de zon erg fel scheen. Maar gelukkig scheen de zon, want in oktober weet je het maar nooit.