Bruiloft

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een fotograaf? Bekijk dan eens de bruiloften die ik al heb vastgelegd. Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek en ontdek of ik degene ben die jullie zoeken. Ik zal mijn best doen om de foto’s zo te maken zoals jullie dat graag willen. Niet alleen de mooie plaatjes tijdens de fotoshoot, maar ook de details en gasten om je heen. Krijg na je bruiloft een compleet beeld en gevoel van je bruiloft.

Bruiloft Sabrina & Mark

29-04-17, Winterswijk Strandlogde

De eerste bruiloft van 2017. Na onze kennismaking had ik er al helemaal zin in. Een toffe locatie en een fijn bruidspaar die de dingen net een beetje anders wilde gaan doen. Dus kom maar op!
Het weer was wisselvallig, maar op de juiste momenten precies goed! Hier een goede indruk van de dag in Winterswijk…

Bruiloft Danielle & Rik

16-09-16, Enschede

Dit was mijn allereerste bruiloft, super spannend. Echter toen ik er was ging ik in een werkmodus en viel de spanning van mij af. Wat een avontuur en ontzettend leuk om een bruiloft te mogen vastleggen. Zeker omdat dit zo kort op mijn eigen bruiloft was, beleef je het opnieuw. We gingen voor de fotoshoot het park in, waar ik vaker foto’s maak. Dit was erg makkelijk, omdat ik hier goed de weg ken. Vervolgens de familieportretten gemaakt en gauw naar het gemeentehuis van Enschede voor de ceremonie.
Wat een feest en fijne mensen op deze bijzonder dag. En het resultaat mag er wezen…

Bruiloft Elisabeth & Anastasios

29-10-16, kerk in Enschede Zuid

Mijn tweede bruiloft was een Syrisch Orthodoxe bruiloft, dat is toch een beetje anders. Een leuke en volle dag, waar ik overal bij mocht zijn. Vroeg opstaan en daar waren alle dames in de make-up. Daarna naar het ouderlijk huis van Elisabeth om de jurk aan te trekken. De locatie voor de fotoshoot was bij Twickel Delden bij het Kasteel. Ook gingen we de tuinen in, een verborgen plekje maar ‘o zo mooi’. Het was even spelen met de juiste belichting, omdat de zon erg fel scheen. Maar gelukkig scheen de zon, want in oktober weet je het maar nooit.